Mitäs me Improholistit?

   Improholistien tarina saa alkunsa Joensuusta keväältä 2018, kun kaksi teatterin harrastajaa (Jose ja Aino) löysivät toisensa ja päättivät perustaa uuden improvisaatioryhmän, joka olisi suunnattu nuorille aikuisille. Ryhmä sai nimekseen "Alasheittäytyjät".

   Kuitenkin keväällä 2019 ryhmän nimi ja toimintamalli nostettiin uudelleen pöydälle virkistäytymisillan lomassa. Nimen piti olla lyhyt, ytimekäs ja jotakin mieleen painuvaa. Lopulta pitkän tuumailun jälkeen "Improholistit" nousi suosikiksi ja päätyi jatkosuunnittelun alle (Kiitos Heinin!). "Iskevä nimi, jonka ympärille voisi rakentaa jonkinlaisen brändin." Ja näin juuri tapahtuikin. Uudelleen brändäyksen myötä joukkomme kasvoikin huimasti.

Keväällä 2020 muutoksen tuulet puhalsivat, kun Improholistit hyppäsivät mukaan yhdistystoimintaan ja täten Improholistit ry sain alkunsa. Eikä onnekas vuosi päättynyt siihen, sillä syksyllä 2020 Improholistit hyväksyttiin myös Suomen Improvisaatioteatterit ry:n jäseniksi. Suunta on siis ainoastaan ylöspäin!

   Paljon on tapahtunut ja nyt mielipuolinen retkueemme koostuukin kaikenlaisista veijareista, joita yhdistää vakava addiktio improvisointiin! Onneksi meillä on toisemme.

Anonyymit Improholistit